Хороскопи

сряда, 22 септември 2010 г.

Алексей Петров и съпругата му никак не им било писано да са заедно


Роденият на 23 април 1962 година Алексей Петров по никакъв начин не си пасва с около две години по-възрастната му от него жена, ето защо не климатици, а звездите вледениха отношенията помежду им.

Телецът не може да трае сексуално ненаситния скорпион роден през октомври.

Затова и се очакваше Трактора да се разведе със съпругата си Мариана Петрова, тъй като той не е човек, на който може да се определя живота му.

Така кулминацията на търпението му се изчерпа, когато той изтръгна от ръцете й дистанционното на семейния климатик, за да си настрои нужната му температура, която по никакъв начин не допадна на жена му и тя си напусна стаята.

Това нестандартно сравнение е свързано с факта, че Алексей Петров подаде молба за развод от ареста, с която пожела окончателно да прекрати отношенията си с нея, макар че и сега Мариана продължава да го посещава.

Причините за раздялата им са няколко:

По принцип телец и скорпион биха могли да живеят и в хармония в семейното ложе. Но допълнителният фактор повлиял за края на връзката им е този, че тя е по-стара от него. Преди време, когато се оженили това никак не й личало, но с годините може да се каже, че се е сбръчкала доста за милионер като него. Ето и защо той си хванал любовница – Ива Павлова, от която има и дъщеря, което било нужното и климатиците дори да заработят срещу досегашното семейство, за да замразят отношенията им завинаги.


бутони към социални мрежи

Няма коментари: