Хороскопи

четвъртък, 23 септември 2010 г.

Хороскоп за 2011 – посрещнете бъдещето!

Хороскоп за 2011 - вижте цялото си бъдеще!

Овен
Хороскопът за 2011 показва, че ще получите голямо наследство от богат роднина, с който сте били много близки. Годината ще е подходяща за инвестиции и стартиране на нов бизнес. Доверявайте се на интуицията си.

Телец

Вашият хороскоп за 2011 година показва, че ще имате проблеми на пътя. Избягвайте да пътувате с кола. Месеците между април и август са подходящи за стартиране на курс, свързан с работата ви.

Близнаци

През 2011 година, ще откриете своята нова любов, като дори има вероятност след време да се стигне до брак. Радвайте се на всеки момент заедно. Ще имате недоброжелател от женски пол, който ще иска да саботира връзката ви.

Рак

Очакват ви успехи в работата. Ще ви бъде предложено повишение до важен пост, който ще ви гарантира добра финансова сигурност. В края на година, ще се сдобиете със скъпа материална вещ.

Лъв

Годината за вас ще бъде белязана от резки промени в лични живот. През ранните месеци от 2011 година, ще се сдобиете със син или дъщеря. Не поставяйте работата пред семейството.

Дева

Устоявайте своите изисквания в работата и не се водете от чужди думи и действия. Останете спокойни, дори и при най-напечените ситуации. Възможно е да получите повишение, ако сте в добри отношения с началниците си.

Везни

Наблегнете на спорта и здравословното хранене, защото вашият хороскоп за 2011 сочи че ще имате леки проблеми със здравето. Избягвайте вредните храни и алкохола. Доверете се на източните начини за лекуване.

Скорпион

През 2011 година ще бъдете обект на нападки от страна на колеги и познати. Вярвайте в себе си и изградете ценни контакти в работата. Не губете контрол над себе си, защото така само ще си навлечете още проблеми.

Стрелец

Очаква ви незабравима почивка през летните месеци от годината. Ще получите незабравим подарък от любим човек. В началото на есента, ще сключите важна сделка в работата.

Козирог

Предстоят ви много пътувания в страната и чужбина. Бъдете с повишено внимание относно багажи си, защото има голяма вероятност да се изгуби или повреди. През годината ще бъдете в перфектно здраве.

Водолей

Хороскопът за 2011 показва, че късметът ще е на ваша страна през цялата година. Не се страхувайте да рискувате. Предстои ви една шеметна почивка през лятото. Очаква ви голяма печалба от хазартна игра.

Риби

Според вашия хороскоп за 2011 година, ще получите дълго чакано повишение, което ще ви спечели уважението на колегите и благодарение на което, ще можете да си позволите мечтана материална вещ. Бъдете по-търпелив с подчинените си.










Няма коментари: