Хороскопи

четвъртък, 24 юли 2008 г.

Брачен хороскоп: Съвместимостта на Дамата-Близнаци с всички знаци

Вие сте Близнаци, а Той е:
- Овен. Съюзът е възможен, ако Овенът е нетипичен (по-пасивен). Овенът се дразни от жизнената и закачлива Дама-Близнаци. Бракът често се разпада след първата година, обикновено по инициатива на дамата, защото такъв брак й е скучен и досаден.

- Телец. Често срещан съюз, макар че интересите на партньорите са различни. И въпреки че бракът може да просъществува дълги години, той е взаимно хладен. Дамата-Близнаци повече държи на съпруга си Телец, отколкото той на нея.

- Близнаци. Много рядък съюз, възможен е само ако и двамата са нетипични представители на зодията си. В противен случай бракът е фиктивен или полуфиктивен. Новото и необикновеното неустоимо привлича и двамата Близнаци. Срещат се кратко – 2-3 дни, следващата среща може да се случи и след 2-3 години.

- Рак. Среден съюз, понякога той може да продължи дълги години. Привидно Дамата-Близнаци е податлива, но само тя си знае какво й е на сърцето... Впрочем, Ракът не се вълнува от това. Двамата повече си подхождат като любовници, така в отношенията им винаги ще присъства свежест и няма да си омръзнат.

- Лъв. Един от най-сполучливите съюзи. В него се съединяват сърцето (Лъв) и разумът (Близнаци). В брака партньорите съществуват в различни сфери, но между тях винаги присъства разбирателството. В интимен план съюзът е добър и за двамата. Отношенията са ярки, те постоянно откриват нещо ново един в друг.

- Дева. Съюзът е немислим и се среща най-често като експеримент между много млади партньори. Бракът е възможен само ако и двамата са абсолютно нетипични за знаците си. Дамата-Близнаци се дразни от дребнавостта и педантичността на Девата. Той пък желае да вижда жена си в кухнята и не търпи тя да излиза някъде, камо ли да флиртува. А закачливата Дама-Близнаци винаги иска да очарова още някого. Интимните отношения между знаците също са голям експеримент, чиято цел е партньорите да опознаят собствените възможности в тази област.

- Везни. Благоприятен съюз, още по-добър е обратният вариант (той е Близнаци, тя - Везни). Бракът обединява две сродни души и техните любов и дружба запазват свежестта си дълги години. Сексуалните отношения също са благоприятни.

- Скорпион. Напрегнат любовен съюз и още по-напрегнат брак. Началото на съвместния живот може да бъде съвсем благоприятно, но после Скорпионът показва отровното си жило. Дамата-Близнаци с горчиво закъснение разбира в чия паст е попаднала. В дома им царят разруха, безредие и хаос. Въпреки силната страст на Скорпиона, Дамата-Близнаци може да стане съвсем фригидна и да загуби сексуалността си, защото такъв партньор като Скорпиона й е противопоказан.

- Стрелец. Романтично съжителство, в което се срещат двама идеалисти. Той я намира за ярка и интересна, тя него – за сериозен и стабилен. Тя е жива, подвижна, обича всичко ново, леко повърхностна и бъбрива, но на него това му и трябва. На Стрелеца не му е скучно с Дамата-Близнаци. В интимен план двамата никога няма да си омръзнат, тяхната двойственост взаимно се уравновесява.

- Козирог. Беден емоционално, тежък и за двете страни съюз. Дамата-Близнаци няма да търпи ръководната роля на Козирога, неговия жесток контрол. Ако тя се примири, може и да се разболее, в противен случай ще взриви този брак. За тези знаци най-добре е да останат само приятели.

- Водолей. Съюзът е доста сполучлив и се разпада рядко. Двамата обикновено се влюбват от пръв поглед. В брака царят дружба и откритост, макар че и на двамата ще им е трудно да се удържат от изневери. И все пак, след всяко поредно увлечение, партньорите с голяма радост се завръщат в общия им дом. На дома може и да не му достига уют, но там винаги е пълно с приятели.

- Риби. Съюзът е несполучлив, понеже партньорите съществуват в различни светове. Те бързо си омръзват, започват да хитруват и да търсят по-силни партньори. Децата няма да ги обединят. За този съюз е характерна любов с кратковременни изблици на страст, или партньорите се завръщат към миналите отношения след дълги години, когато и двамата са успели да се променят...

Източник: horoskop4e.com

Няма коментари: