Хороскопи

четвъртък, 24 юли 2008 г.

Брачен хороскоп: Съвместимостта на Дамата-Телец с всички знаци

Вие сте Телец, а Той е:
- Овен. В този съюз няма хармония, двамата само се търпите един друг. Овенът ще изпусне парата и ще му олекне, а Дамата-Телец тепърва ще започне да набира обороти и всичко да му припомня.

- Телец. Голямо сходство на интересите. И двамата се боите да разрушите гнездото си, и двамата сте привързани към вещите, дома, съпруга.

- Близнаци. Съюзът е възможен. Но отношението ви към секса е различно, на Дамата-Телец й е необходима активност, а на Близнака това няма да му се понрави.

- Рак. Добър съюз за Рака, който намира в лицето на Дамата-Телец товарен добитък. Ракът ще стовари върху нея всички грижи и ще кръшка, съхранявайки при това мнима благопристойност. И двата знака са търпеливи и с течение на времето свикват един с друг. Бракът се съхранява по инерция дълго време. Обаче на стари години на Рака може да му щукне нещо и съюзът да се разпадне неочаквано за самия него.

- Лъв. Съюзът е тежък и за двамата. Но веднъж събрали се, двамата дълго ще се търпят един друг. Дори постоянните скандали няма да ги разделят.

- Дева. В този съюз се събират два близки характера. Ако Мъжът-Дева и Дамата-Телец са типични за знаците си, то и двамата са домошари, рационални хора, обаче в интимен план Дамата-Телец ще остава незадоволена, макар и отначало да се опитва да скрие това от партньора-Дева. Нейните обиди дълго ще се натрупват, тя трудно ще се реши да прекрати връзката. Най-вероятно е бракът никога да не се разпадне.

- Везни. Този съюз е много по-сполучлив от обратния (когато той е Телец, а тя – Везни). В интимните отношения животът на двамата ще е интересен и разнообразен. Бракът ще се крепи на взаимното желание да се запази мирът, спокойствието и уютът.

- Скорпион. Този съюз се среща по-често от обратния (когато той е Телец, а тя - Скорпион). Въпреки сложността на този брак (подозрителният Скорпион постоянно ще преследва своята Дама-Телец), партньорите изпитват огромно физическо привличане. Нажежаването на страстите само ще укрепва връзката им, по принципа “Колкото по-зле, толкова по-добре”. Скорпионът харесва материалните интереси на любимата си. Той цени стремежа й към изобилие, колко тя е къщовна и отговорна. Дамата-Телец може и да не е най-примерната съпруга, но е изключителна майка. Децата й са винаги гледани, весели и добре възпитани.

- Стрелец. Рядко срещан съюз. Трудно е да си представим, че добрата домакиня Дама-Телец, която дълбоко в себе си е опърничава и инатлива, ще търпи надменния, груб и безцеремонен Стрелец. При това лекотата, с която понякога Стрелецът изневерява, няма как да укрепи брака, е, няма как. Той е толкова безпардонен, че дори не се опитва да прикрие изневерите си. Търпеливата Дама-Телец един ден ще избухне и това ще е последният ден за техния съюз. Партньорството може да се състои само ако Стрелецът промени начина си на живот. В противен случай раздялата е неизбежна.

- Козирог. Добър съюз на две близки души, които постепенно натрупват сексуалност и взаимно се допълват. Козирогът е по-силен от Дамата-Телец и с течение на времето тя ще стане такава, каквато той иска да я вижда. В тяхното семейство ще има много деца, спестовни книжки и благополучие.

- Водолей. Тежък съюз. Двата знака са дълбоко противоположни. Външната устойчивост на брака е илюзорна, на практика това е взаимно изтърпяване по кардинални въпроси. И двамата биха искали да се разделят, но го отлагат, успокоявайки се, че би могло да е и по-зле. В интимен план ритмите им не съвпадат. Водолеят е вече на върха, когато Дамата-Телец започва да набира обороти. Докато тя натрупа потенциал, той вече ще го е загубил.

- Риби. Съюзът е много често срещан, уютен и здрав. Макар че на Дамата-Телец не винаги й харесва сексуалната активност на Рибите, и тя бива склонна да им изневерява със Скорпиона.

Източник: horoskop4e.com

Няма коментари: