Хороскопи

вторник, 19 октомври 2010 г.

Козирог има нужда от ключарски услуги при брака с въздушните и водни зодии


Всеки човек е сложна смесица от характеристики, които за да се отключат в брака понякога са им нужни един вид ключарски услуги.

Това е така, защото Козирог не контактува с останалите зодии едностранчиво. По принцип разчита само на слънчевия знак носещ основните стремежи на идивида и начинът му на възприемане на света, взаимоотношенията с останалите представители на зодиака изглеждат така:

Има предразположение да се разбира с всички земни знаци ( Козирог, Телец, Дева) - принципно те са носители на елемента земя, символизиращ здрав разум, практичност и методичност, качества които като ключар умело отключва със секретния си ключ, който би трябвало и Козирогът да открива в себе си. По отношение на брак тези представители могат да ти осигурят чувството за сигурност и стабилност на всяко ниво. Единствения риск е че в повечето случай тези знаци не осигуряват сетивност, по отношение на емоциите, и Козирогът може да остане до известна степен недоразбран.

Знаци с които зодията може да работи и да се забалява са всички въздушни и водни елементи, но те няма да отговарят на изискванията за стабилност в мислите и действията както и за постояннство по отношение набелязани цели. Тези знаци са ( Близнаци, Везни, Водолей, Риби, Рак, Скорпион), но определено при тях един Козирог ще се чувства като човек нуждаещ се от ключарски услуги, а не като човек, който има шперц за всичко.


споделяне на връзка

Няма коментари: