Хороскопи

петък, 12 юни 2009 г.

Денят на запознанството определя съдбата на брака

Казват, че зодиакалните знаци влияят не само на характера ни, но и на събитията, които произтичат под покровителството им. Затова е изключително важно кога сме се запознали с бъдещата си половинка. Ако това се случи например през март-април - в дните, когато властва Овенът, връзката ни ще е ярка и стабилна, а бракът дълъг. Единственото условие е да се научим да правим компромиси. Срещнем ли любимия човек под знака на Телеца, трябва да се подготвим за страстни емоции и много продължителни отношения. Ала страстите могат бързо да угаснат; загърбим ли романтиката. Казват, че хората, които се запознават в месеца на Близнаците, обикновено го правят в шумна компания или на път. В повечето случаи става дума за сходство на интелектуално ниво, ала до сватба може и да не се стигне. Младите, открили един за друг сърцата си през юни-юли, когато господар е Ракът, трябва да се подготвят, че един от партньорите ще поиска да доминира. В случай, че това не пречи на другия, бракът ще се получи.
Запознанствата под знака на Лъва обичайно стават на културни събития. Търпението към партньора ще ви помогне да се превърнете в любяща съпруга. През август и септември, царството на Девата, си дават среща скромните хора. Те създават много деца и крепко семейство. Най- добре е да подхванем нова връзка под знака на Везните, казват психолози. Тогава по техните наблюдения се получавали сериозни връзки, съпътствани от Менделсон. Хванете ли си гадже през октомври-ноември под властта на Скорпиона, пригответе се за влечението на партньора към окултното. Сдържите ли нервите си спрямо странните му мисли и идеи, ще го бъде и семейството ви.Стрелецът не
"предполага" дълговечни отношения. През октомври-ноември хората по-скоро се забавляват, отколкото мислят за брак. Козирогът върви с рогата напред. Непредсказуем е, каквито и интимни отношения да градят двойките, срещнали се през този. период. Уви, малцина успяват да се задържат на повърхността. Водолеят е една от най-предпочитаните зодии за запознанства. По времето, когато господства, се осъществяват най-романтичните и нежни връзки, прерастващи естествено в брак. Ако сложите начало на връзката си, подвластни на Рибите, бъдете сигурни -брак ще има. Стига да не позволите на близките ви да се месят в личните ви отношения.

Няма коментари: