Хороскопи

събота, 3 април 2010 г.

Камен Воденичаров: Слави е най-добрият ми приятел!

За Камен Воденичаров се е изписало какво ли не по вестникарските страници, тиражирани са всякакви слухове - от това, че е гей, до това, че е тежко зависим от наркотици. Най-много са историите около отношенията му със Слави Трифонов - човекът, с когото са стартирали заедно състезанието си по трасето на шоубизнеса.

Днес емблемата на „Ку-ку" и „Каналето" е улегнал, стабилен 40-годишен мъж, приемащ с усмивка и най-абсурдните твърдения за себе си. Наслаждава се с пълни шепи на удоволствията от живота и приема философски изпитанията, през които е минал.

Денят на Камен Воденичаров задължително започва с цигара и чаша бода. Шоуменът не консумира кафе, така че няма нужда от ободряващата напитка сутрин. Иначе не може без пушенето, което продължава да прави и в директорския си кабинет в телевизия „Балканика". Доволен е от това, с което се занимава, и признава, че телевизията е сферата, в която е най-работоспособен. Мечтае един ден да се занимава и с кино, по-точно с реализиране на документални филми, но засега всичко е само в границите на бъдещите планове и желания. На слуховете за личния си живот актьорът вече гледа с усмивка. Определят го като един от най-желаните нашенски ергени и в същото време свързват името му с представители от същия пол. Самият Камен не обича да коментира каквото и да било за интимните си партньори. Едно е ясно - на младини наистина е опитвал секс с двата пола и смята, че няма нищо лошо човек да пробва от всичко, което животът му предлага.

В момента шоуменът живее сам в просторен апартамент в близост до столичния хотел „Хилтън". Погълнат е изцяло от служебните си задължения и няма никакво време за любов. „Имам приятелства с бивши гаджета, но онази еуфория на големите влюбвания като че ли отсъства. Това ми липсва, но не може да бъде предизвикано просто ей така, пък и вече се чувствам стар и тлъст за лудории", признава шеговито Камен.

Непрекъснатите журналистически въпроси за края на „Каналето" и раздялата със Слави Трифонов, често го карат да се връща назад във времето. Камен отдавна е направил равносметка на случилото се, а извлечените поуки важат еднакво силно както за него, така и за бившия му съдружник. Актьорът не крие, че е изпитвал гняв към Слави в периода след раздялата им, но вече е наясно, че тя е била неизбежна. Според него двамата имали коренно различни теории за бъдещето на „Каналето".

Слави държал на чалга линията на комерсиалното и пошлото, докато Камен всячески искал да запази по-изчистения и интелигентен облик на предаването. 13 години по-късно Камен признава, че упорството им може би е било грешка. „Съжалявам за раздялата със Слави, защото мисля, че заедно можехме да направим много добри съвместни проекти. Може би прекалената емоционалност и силните ни характери доведоха до този драматичен край. Но „Каналето" винаги ще бъде част от мен, на моменти ми липсва много", размишлява шоуменът. Въпреки всичко днес Камен и Слави са оставили скандалите зад гърба си и дори твърдят, че са приятели. Чуват се по телефона, честитят си празниците, понякога се виждат на чаша бира. Избягват да говорят за миналото си и гледат напред във времето. И двамата са наясно, че най-щастливият им период в „Каналето" никога няма да се повтори, но завинаги ще ги свързва, където и с каквото и да се занимават.

Няма коментари: